צלי בתנור למעלה
תנור צלי העליון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תנור בסגנון סיני-צלי קדרה עם אטריות, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מניחים את הצלי בסיר, ומהר חום מכל הצדדים.
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצלי.
מוסיפים את הבצל, שום, סלרי, בזיליקום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 שעות ו 15 דקות, הוספת מים במידת הצורך כדי לשמור על הצלי מכוסה.
מוסיפים תפוחי אדמה ולפת; מבשלים במשך 15 דקות נוספות.
מוסיפים גזר; מבשלים במשך 30 דקות, או עד צלי ניתן לפרק עם מזלג. לטעום, ולהתאים מלח ופלפל במידת הצורך לפני ההגשה.