, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח מתובל, סוכר, מיץ קרם-פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלעות חזיר בגריל עם תפוח-מתכון מייפל זיגוג חמוציות, צלעות חזיר בגריל עם זיגוג תפוח מייפל, ו צלעות חזיר אוכמניות-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים הראשון 8 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לעשות קדימה: ספייס לשפשף זיגוג יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי ולאחסן spice rub בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים זיגוג. לחמם זיגוג רק עד pourable לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
רוטב שומשום יפני מוכן
3
מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מפזרים לשפשף תבלין בנדיבות על שני הצדדים של צלעות חזיר (על 1/2 כף לכל צד), לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים צלעות חזיר על הגריל, מכסים, ומבשלים 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברשת בנדיבות עם זיגוג. לעבור לחלק קריר יותר של הגריל ולהמשיך גריל, חשוף, עד מבושל דרך, צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג, כ 3 דקות יותר לכל צד.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.