צלעות חזיר בסגנון קובה פרפריות
צלעות חזיר בסגנון קובני פרפר דורשות כ -52 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.61 למנה , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 650 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . גשו לסופר וקנו כמון טחון, צלעות חזיר, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וקטוגנית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 84% . מדליוני חזיר בסגנון קובני , עוף פרפר צלוי עם. בצל וגזר , שעועית שחורה וקובה ואורז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים יחד 1/2 כוס מיץ תפוזים, 1/4 כוס מיץ ליים, 3 כפות אורגנו, השום, הכמון ושמן הקנולה בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את החזיר והופכים לציפוי. מכסים ומניחים למרינדה לפחות 15 דקות ועד שעתיים במקרר.
מוציאים את בשר החזיר מהמרינדה ומייבשים.
מניחים את הצלעות על משטח שטוח כשהצד החתוך כלפי מעלה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים פרוסת גבינה אחת, 2 פרוסות בשר חזיר, כמה פרוסות מלפפון חמוץ ועוד פרוסת גבינה על חצי מהקצוץ. מקפלים מברישים את החלק העליון בשמן ומתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מניחים את הצלעות על הגריל, עם השמן כלפי מטה וצולים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הופכים את הצלעות וממשיכים בצלייה עד שהתחתית מזהיבה והגבינה נמסה, עוד 2 עד 3 דקות.
מקציפים את שאר מיצי התפוזים והליים, האורגנו והכוסברה עם שמן הזית ומלח ופלפל לפי הטעם. מזלפים על הקצוות ומגישים.