צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים
צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1120 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם מלח ופלפל, מונטריי ג'ק, גריסים טחונים באבן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מייפל-צ'יפוטלה על גריסי גאודה מעושנים עם רוטב תפוחים בצל מתוק, צלעות חזיר ורסק תפוחים, ו צלעות חזיר ורסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לגריסים: בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים את הבייקון והבצל עד שהבייקון לעיס והבצל שקוף, בערך 1 דקה.
יוצקים את גריסים ומוסיפים את מרק העוף. מערבבים יחד ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 30 עד 40 דקות.
מוסיפים את השמנת ואת קאיין, מערבבים אותם לתוך גריסים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם להידבק, עד שהגריסים רכים אך עדיין נושכים להם, עוד 20 עד 30 דקות.
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הגבינה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לצלעות החזיר: ממיסים את החמאה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את צלעות החזיר ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד. (הם יסיימו לבשל במחבת אחר כך .)
מוציאים את צלעות החזיר לצלחת.
מחזירים את המחבת לאש, מוסיפים את רסק התפוחים ויוצקים פנימה את היין והחומץ. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -5 דקות.
יוצקים פנימה את סירופ המייפל, מערבבים אותו פנימה ומאפשרים לו להגיע לבועה.
מוסיפים את צלעות החזיר למחבת, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות.
להגשה, כף מנה נדיבה של גריסים על צלחת.
הניחו צלע חזיר על גבי גריסים, ולאחר מכן כף את התפוחים מעל הדף. הקפד לקבל קצת רוטב מחבת נוספת על הצלחת.
זורקים את התפוחים, מיץ התפוחים ומיץ הלימון לתבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, השאירו להתקרר ואז מקררים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
ניתן לשלב צלעות חזיר עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 קרנרוס שרדונה שלנו. תווים של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאת גוף. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שנהנה ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.