צלעות כבש צלויות של Tex-Mex עם גרגירי גבינה
צלעות כבש צלויות של Tex-Mex עם גרגירי גבינה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מרמלדה כתומה, חומץ יין אדום, אבקת צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמן, שום, אבקת צ ' ילה, כמון, פלפל, 1/2 כפית קאיין, ו 2 כפיות מלח בקערה קטנה. טלה טחון יבש לשפשף בכל רחבי עם תערובת תבלינים.
להעביר כבש שקית פלסטיק sealable גדול שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. טלה במרינדה, צונן, לפחות 8 שעות.
להביא כבש לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
להעביר טלה למחבת אפייה רדוד 17 על 12 אינץ ' כבד לכסות את מחבת בחוזקה עם נייר, ואז לאפות 1/4 שעות.
בינתיים, מערבבים יחד ריבה, חומץ, ונשאר 1/2 כפית קאיין ו 1/2 כפית מלח בסיר כבד 1 ליטר ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להשליך רדיד כבש בזהירות לשפוך ולזרוק שומן מן המחבת.
טלה מברשת עם כמה זיגוג מרמלדה וצלי, צולה כל 10 דקות (להשתמש בכל זיגוג) ולהפוך מתלים על כל 20 דקות, עד השחמה ומכרז, על 1 שעה.
חותכים מדפים לצלעות בודדות.
לטאטא יחד מים, גריסים, ומלח בסיר כבד 2 ליטר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
הסר מחום ומערבבים גבינות.
צלעות ניתן במרינדה עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.