קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל

צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל
צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי טימין, פתיתי פלפל או, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי עם בצל קרמל ורדיקיו, פסטה עם צדי צנון מטוגנים, ו כרוב אדום מטוגן עם בצל קרמל סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני. לאחר הקצף שוכך מוסיפים בצל, 1 כפית קורנית ו ½ כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל מתרככים במקצת, על 6 דקות. חום נמוך יותר ולהמשיך לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד קרמל היטב ורך מאוד, על 50 דקות יותר, בהתאם לתוכן המים של הבצל שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף 1 כפית חומץ ו 1 כף מים; ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת עד שרוב הנוזל התאדה, כ 3 דקות. חזור עם עוד כפית חומץ ועוד כף מים. הבצלים צריכים להיות קצת דביקים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר בצל לקערה; להפריש.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה.בינתיים, באמצעות אותו מחבת כמו בצל להמיס 1 חמאת כף עם הנותרים 1 שמן כף על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מניחים את חתיכות radicchio לרבעים לתוך המחבת לחתוך צדדים למטה. הם צריכים לרחוש. סובב את הקרדיקיו לצד השני והוסף מספיק ירקות כדי לכסות אותם על חצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים חמאה, סוכר, פתיתי פלפל וקורט מלח. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום נמוך מאוד. מבשלים כ 15 דקות עד radicchio הוא רך והרוטב כבר מופחת זיגוג syrupy. אם נראה כי הקרדיקיו נעשה לפני השגת הזיגוג בעדינות להסיר אותם לצלחת באמצעות מחורץ בקרוב. המשך לבשל את הרוטב עד שזה צמצם את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים את הרוטב על radicchio; להפריש מכוסה קלות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיפים את הפסטה לסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים את הפסטה, בהזמנת כוס ½ של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מניחים את הפסטה בקערת המנה החמה. מערבבים את הבצל, פרמזן ומספיק מי פסטה שמורות כדי לקבל את הבצל כדי לצפות את הפסטה. מעל הפסטה עם רדיקיו, או בחתיכות גדולות או קצוץ בערך, כפי שאתה מעדיף. לסיים עם קומץ של פרמזן שחיקה טובה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים חמים.