צ'וריסו האש בראונס
צ'וריסו האש בראונס נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם צ'וריסו, תפוחי אדמה russet, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה תפוחי אדמה מטוגנים עם צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל, בצל ירוק ושום בשמן 1 כף במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
לקלף תפוחי אדמה באח גס. לסחוט כל עודף מים מתפוחי אדמה ומערבבים עם תערובת בצל, צ ' וריסו, פטרוזיליה, פפריקה, 1/2 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מחק את המחבת ואת החמאה החמה ואת השמן כף הנותרים על חום בינוני עד החמאה נמסה.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה, מתפשטים באופן שווה במחבת ולוחצים בעדינות כדי לשטח. מבשלים מעל חום בינוני עד פריך וזהב, 8 עד 10 דקות. הפוך צלחת גדולה על מחבת. החזקת צלחת ומחבת בחוזקה יחד, הפוך תפוחי אדמה מטוגנים על צלחת. להחליק בחזרה למחבת ולחץ בעדינות כדי לשטח. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, 8 עד 10 דקות יותר.