צ'יזבורגר וצ' יפס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ¼kg בשר טחון, בצל, מתענג, ושמן חמניות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. צ'יפס סורן או שבבי ים רגל פיל, איך לעשות צ' יפס סורן, צ'יפס אהוי עוגת מקרר עם צ' יפס אהוי Thins, ו צ'יפס פיתה אפוי - צ' יפס פיתה מתובל בריא דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את הבשר לקערה גדולה עם בצל, פירורי לחם, גבינה, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, ביצה, אבקת צ ' ילי, כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים יחד היטב עם הידיים שלך, ולאחר מכן לחלק את התערובת לתוך 10 וצורה להמבורגרים.
3
להביא 2 סירים גדולים של מים לרתיחה (או להכין את השבבים בקבוצות אם אין לך מספיק מחבתות גדולות).
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיף את הצ ' יפס, להביא את המים בחזרה לרתיחה ולהגדיר את הטיימר שלך במשך 3 דקות. לאחר 3 דקות, לנקז את תפוחי האדמה היטב קצה על אחד או שניים מגשי מטבח גדולים-papercovered מגשים. לפזר עם הקמח וכמה תיבול ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
5
להקפיא את ההמבורגרים והצ ' יפס (ראה טיפים מקפיאים, להלן) או, לבשל מיד, לחמם תנור 200c/180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בתבנית אפייה, לזרוק את הצ ' יפס קצת שמן, ואז לצלות במשך 35-40 דקות עד פריך וזהב. בינתיים, לחמם מחבת מחבת, גריל או ברביקיו עד חם, ואז לבשל את ההמבורגרים במשך כ 5-8 דקות בכל צד, או עד מבושל לטעמך. כריך ההמבורגרים בלחמניות קלויות עם סלט ורטבים, ולאחר מכן לשרת עם הצ ' יפס.
צ ' יזבורגר עובד ממש טוב עם Malbec, מרלו, ו Zinfandel. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.