קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

צ'יפוטלה צ' יפוטלה עם כרוב וסלט צנון.

צ'יפוטלה צ' יפוטלה עם כרוב וסלט צנון.
צ'יפוטלה צ' יפוטלה עם כרוב וסלט צנון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 365 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו אורגנו, עלי דפנה, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי realsimple.com. נסו טאקו ביף צ'יפוטלה איטי, לבישול איטי ברבאקואה טאקו בשר (חקיין צ'יפוטלה), ו טאקו דגים בגריל עם צנון כרוב כרוב (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."