קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל

צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל
צריך קינוח צמחוני? צ'יפס עם חמאה חומה וניל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית וניל, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל, חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br, ו חמאת אגסים בטעם וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק יחד קמח, שקדים, סוכר חום, ומלח במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
להוסיף חמאה ודופק רק עד מעורבב. להתפורר בגסות בתבנית אפייה רדודה וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף תרמיל וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד החמאה הוא השחמה וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד חמאה חומים, מערבבים יחד סוכרים, קמח, וקורט של מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים אגסים וברנדי וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
להשליך תרמיל וניל, ואז לזרוק חמאה עם תערובת אגס. כפית מילוי לתוך מנות gratin ומפזרים ציפוי, mounding אותו מעט במרכזים. שים במחבת אפייה רדודה ואופים 30 דקות, ולאחר מכן לסובב גיליון אפייה ואופים עד ציפוי זהוב חום ומילוי מבעבע, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב כדי לחמם או טמפרטורת החדר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
* ציפוי יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 2 ימים.* צ ' יפס יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס