קבב סלמון בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יוגורט, במיה כבושה, עגבניות ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו קבב סלמון צלוי חריף, קבב עוף מזרחי בגריל עם תירס בגריל על קלח, ו קבב סלמון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה; להעביר תיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים סלמון, שקית חותם, והופכים בעדינות למעיל. צמרמורת 3 שעות, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בינתיים, מערבבים יחד יוגורט ואת 4 מרכיבים הבאים; כיסוי וצינה עד מוכן לשרת. משרים שיפודי עץ במים 30 דקות. (להשמיט אם באמצעות שיפודי מתכת.)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.