קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

קבב עוף טרופי

קבב עוף טרופי
קבב עוף טרופי עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 664 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים. תמורת 2.37 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אננס, בצל, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . ציון זה מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם שישליק קבב עוף , קארי עוף תאילנדי טרופי וקבב צלוי .

הוראות

1
בקערה, ערבבו 1/2 כוס רוטב חמוץ מתוק, מיץ אננס, רוטב טריאקי ושום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 פאונד חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'1-1/2 פאונד חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חצי מכמות המרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את העוף. סוגרים את השקית והופכים לציפוי; מקררים כ-15 דקות. מניחים בצד את שארית המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
בינתיים, חותכים את הפלפלים לקוביות של 2.5 ס"מ ואת הבצל לפלחים. מסירים את הליבה של האננס; חותכים לרוחב לפרוסות של 1.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
חותכים כל פרוסה ל-4-6 פלחים.
5
סננו את העוף, וזרוק את המרינדה. על שיפודי מתכת או במבוק ספוגים, החליפו את הבשר עם הבצל, הפלפלים והאננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מברישים את הקבבים במרינדה ששמרנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
מפזרים פתיתי פלפל אדום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
צלו על אש בינונית, ללא מכסה, במשך 4-5 דקות מכל צד. מרחו במרינדה. המשיכו להפוך ולרכוב עוד 10-12 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, הוסיפו עגבניות לקבבים במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מגישים את הרוטב החמוץ המתוק שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק