קבב עוף טרופי
קבב עוף טרופי עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 664 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים. תמורת 2.37 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אננס, בצל, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . ציון זה מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם שישליק קבב עוף , קארי עוף תאילנדי טרופי וקבב צלוי .
הוראות
בקערה, ערבבו 1/2 כוס רוטב חמוץ מתוק, מיץ אננס, רוטב טריאקי ושום.
יוצקים חצי מכמות המרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את העוף. סוגרים את השקית והופכים לציפוי; מקררים כ-15 דקות. מניחים בצד את שארית המרינדה.
בינתיים, חותכים את הפלפלים לקוביות של 2.5 ס"מ ואת הבצל לפלחים. מסירים את הליבה של האננס; חותכים לרוחב לפרוסות של 1.5 ס"מ.
חותכים כל פרוסה ל-4-6 פלחים.
סננו את העוף, וזרוק את המרינדה. על שיפודי מתכת או במבוק ספוגים, החליפו את הבשר עם הבצל, הפלפלים והאננס.
מברישים את הקבבים במרינדה ששמרנו.
מפזרים פתיתי פלפל אדום כתוש.
צלו על אש בינונית, ללא מכסה, במשך 4-5 דקות מכל צד. מרחו במרינדה. המשיכו להפוך ולרכוב עוד 10-12 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, הוסיפו עגבניות לקבבים במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול אם רוצים.
מגישים את הרוטב החמוץ המתוק שנותר בצד.