קונכיות פאי חסינות תקלות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, קונכיות פאי חסינות מפני תקלות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 12 סנט למנה , תקבל קרום שמגיש 32. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 159 קלוריות . אם יש לך חומץ סיידר, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פשטידת המרנג לימון חסין נגד תקלות , פשטידת המרנג לימון חסין מפני תקלות , ואת בצק הפשטידה העמיד בפני תקלות של Cook's Illustrated .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך קיצור עד לקבלת פירורים.
מקציפים את הביצה, המים והחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, מערבבים בעזרת מזלג עד ליצירת כדור. מחלקים לארבע מנות. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק של בצק כך שיתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי.
מעבירים את המאפה לצלחות פאי. חותכים כל מאפה ל-1/2 אינץ' מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל. ממלאים או אופים קליפות לפי הוראות המתכון.