קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו, אספרגוס ורוטב בורסין
קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו, אספרגוס ורוטב בורסין עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלה ורוטב בורסין, קונכיות פסטה לתינוקות עם אספרגוס ורוטב מרינרה, ו פגזים ממולאים עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה עם השמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות והמלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות משחימות היטב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים את מרק העוף ואת גבינת הבורסין ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Boursin
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
4
הצמד את הקצוות הקשים מהאספרגוס וזרוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
חותכים את החניתות לחתיכות 1/2 אינץ'. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד כמעט נעשה, על 6 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד זה ואת הפסטה נעשים רק, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
ניקוז. לזרוק עם פטריות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
8
Portobellos נוח: חנויות רבות לשאת חבילות של פטריות כבר נבט ופרוס פורטובלו, נוחות אמיתית. אתה יכול להשתמש בעשרה אונקיות של כובעי פורטבלו המתוקשרים מראש במקום קילו אחד של פטריות שלמות אנו קוראים כאן.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
המלצת יין: אספרגוס הוא הטוב ביותר עם יין לבן חומצה גבוהה כגון יין בורדו בלאן מצרפת או סוביניון בלאן קליפורניה. יינות אלה גם יאזנו את הגבינה העשירה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות