פיאדיני עם תפוחים, דבש וגבינה כחולה
פיאדיני עם תפוחים, דבש וגבינה כחולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, בצק פיצה מראש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו צימוקים קרוסטיני עם גבינה כחולה ותפוחים, סלט כרוב גבינה כחולה עם תפוחים ואגוזי מלך, ו צלעות חזיר גבינה כחולה עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ליבה ופורסים את התפוחים. אם אינך משתמש באופן מיידי, סחט עליהם מיץ לימון כדי למנוע שינוי צבע.
שוטפים וקורעים בערך את הפריזה לקערת סלט.
מזלפים שמן זית, מיץ מלימון 1, 1 כף מהדבש, המלח והפלפל. הניחו בצד
מחלקים את בצק הפיצה ל -4 חלקים. על לוח מקומח, למתוח ולגלגל את הבצק לתוך דיסקים דקים עם סיבוב. הבצק עשוי גם להיות מתוח ביד, אבל מתגלגל ייתן לך קרום דק יותר. מצפים את הבצק השטוח בשמן זית ומניחים על גריל חיצוני חם מאוד ומחומם מראש. (ניתן לעשות זאת בתוך הבית על מחבת גריל כיריים מברזל יצוק. הגדר את המבערים לבינוניים, בינוניים-גבוהים והקפד לחמם את התבנית מראש.) כשאתה רואה בועות עולות לפני השטח, הפוך את הבצק. זה צריך להיות שחום מעט בתחתית.
שים 1 כף של דבש 1 גרם של גבינה כחולה, לפי הטעם, על החלק העליון של הקרום. סגור את הגריל שלך והמתן שהגבינה תימס. כשהוא נחמד ודביק, מורידים אותו מהגריל ומעליהם הסלט המגניב והתפוחים. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והמרכיבים. מקפלים אותו, אוכלים ונהנים.