קיש האביב
אם יש לכם פטרוזיליה, תחליף ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קיש האביב, קיש האביב, ו האביב אספרגוס כרישה Romenesco קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל 9 אינץ ' צלחת עמוקה מחבת עוגה.
מפזרים את בייקון, גבינה, בצל ואספרגוס למחבת עוגה. בקערה בינונית, היכו יחד את החלב, תערובת אפייה, תחליף ביצה, מלח, פלפל ופטרוזיליה; לנצח עד חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, כ -40 דקות.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Cru Monplaisir בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![Cru Monplaisir בורדו Superieur]()
Cru Monplaisir בורדו Superieur
מעוצב בסגנון מלוטש, מציע ארומטיקה בורדו קלאסי של שזיפים, תאנים, גרפיט, דומדמניות שחורות מגע של אלון. קברנה מוסיף מבנה וקשיחות לטאנינים משייים אחרים, מסיים במתינות ארוך ועלים טריים. זוג עם רוזמרין ו טימין כתף טלה מטוגנת או המבורגרים צלעות קצרים עקף בגרוייר.