קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן
קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 102 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, מיץ ליים, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, ו עוגות תפוחי אדמה מעושנות.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.פירס כל תפוח אדמה מספר פעמים עם מזלג או סכין חדה.
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על מתלה התנור ואופים עד העורות הם פריך וסכין בקלות חודר את תפוחי האדמה, על 50 דקות.
להעביר מתלה תיל עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. הגדר את התנור להגדרת הצלייה.פורסים כל תפוח אדמה בחצי אורך. באמצעות כף, לגרוף את הבשר, משאיר על 1/4 אינץ ' שלם; שומר את הבשר לשימוש אחר.
מברישים את החלק הפנימי של תפוחי האדמה עם חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה, מברשת את העור הצדדים עם חמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן שווה רווח בצד העור חצאי תפוחי אדמה על תבנית אפייה ו לצלות עד קצף החמאה ואת העורות מתחילים לפריך, על 2 עד 3 דקות (לשמור על שעון קרוב, כך שהם לא לשרוף). הפוך את חצאי תפוחי האדמה מעל ולצלות עד הקצוות העליונים פשוט להתחיל חום, על 2 עד 3 דקות יותר.
לטאטא את השמן ואת מיץ ליים יחד בקערה בינונית, לא מגיבה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה וזורקים למעיל אחיד. מחלקים את הירוקים בין העורות העליון כל אחד עם כף גדושה של pâté.