קל לחמניות דביקות
לחמניות קל דביק יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, מיץ תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קל לחמניות דביקות, קל לחמניות דביקות, ו קל לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה היטב עם תרסיס שמן קנולה.
הסר את בצק הפיצה מהמקרר, לכסות במגבת מטבח נקייה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מניחים את הדובדבנים לתוך קערה של מים חמים ולתת להם לשחזר, על 5 דקות.
מסננים את כל המים מהדובדבנים ומוסיפים לקערה את הסוכר החום, אגוזי פקאן, אגוזי מלך, חמאה, קינמון, קמח ומלח. מערבבים הכל עד בשילוב.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתגלגלים למלבן גדול בעובי של 1/2 אינץ'.
מורחים את המילוי על הבצק, משאירים גבול 1 אינץ'. לאחר מכן, לגלגל את הבצק באותו אופן שהיית ג ' לירול, מקצה אחד לשני. לקצץ את הקצוות לחתוך לתוך 12 פרוסות שוות.
מניחים את הלחמניות לתבנית האפייה כך שיש 3 בצד הקצר ו 4 בצד הארוך.
מניחים את הלחמניות לתנור ומבשלים עד חום זהוב, כ -15 דקות.
מוסיף את הסוכר של ממתקים, מיץ תפוזים גרידה ותמצית וניל לקערה ומערבבים היטב לשלב. כאשר לחמניות לצאת מהתנור, לטפטף אותם עם זיגוג מיד ולתת מגניב במשך 10 דקות.