קערת עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
קערה אחת עוגיות שיבולת שועל וצימוקים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 26 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "אגוז מוסקט", "ביצה" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות צימוקים שיבולת שועל גדולות ושמנות, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם nonstick foil.In קערה גדולה ערבוב, ביסודיות מערבבים יחד את כל החומרים יבשים (קמח דרך שיבולת שועל).הפוך באר במרכז ולהוסיף שמן, מולסה, ביצה, יוגורט וניל שלך.עם כפית ערבוב, מערבבים את החומרים הנוזליים יחד במרכז הקערה.
מוסיפים את האגוזים והצימוקים, ואז מערבבים הכל (נוזלי ויבש) הכל ביחד. צריך להיות לך בצק עבה וחלק.באמצעות כפות מעוגלות בנדיבות (שווה 2 כפות רמה), לגרוף את הבצק ואת הצורה לתוך כדורים. מסדרים כ 10 עד 13 כדורים 2 1/2 אינץ ' זה מזה על כל תבנית אפייה. לחץ על הכדורים למטה מעט לעשות סיבובים 3/4 אינץ'.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך כ 10 דקות או עד העוגיות נקבעות.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט לסיים קירור.