קציץ הבשר המתובל והמתוק של אנדי
קציץ הבשר המתוק והמלוכלך של אנדי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בשר טחון, קטשופ, שימורי פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציץ בשר מתוק ללא גלוטן, אנדי אנג'ל מזון עוגה-מחווה אנדי גריפית, ו Naam ג'ים קאי של אנדי Ricker (רוטב טבילה צ' ילה מתוק) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה לטאטא עד חלקה.
מחממים מחבת כבדה על חום גבוה med ולהוסיף שמן פעם חם. בצל מטוגן, פלפל, סלרי, גזר וסראנו עד רך( 5 + דקות).
מוסיפים שום, טימין, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, קמצוץ גדול של מלח, וכמה פניות של פלפל. לטגן 2-3 דקות נוספות עד ריחני (להיזהר לא לשרוף את השום).
הסר מהחום והנח בצד cool.In קערה גדולה, לשלב חצי מהרוטב, בשר בקר, חזיר, ביצים, פירורי לחם, טקילה, וירקות מרוסקים.
מערבבים עם הידיים עד הומוגנית.
הוסף פירורי לחם נוספים לפי הצורך אם התערובת היא נוזלית מדי. תיזהר לא מעל הקניד, כמו הבשר יהיה קשה אם עובד יותר מדי. צור את התערובת לתוך כיכר על המחבת הכבדה (אם תנור הוכחה) או מחבת אפייה Pyrex. מעיל את הכיכר ביסודיות עם הרוטב שנותר, ולכסות עם סידור של עלי מרווה טריים (אתה לא צריך טון, רק מספיק כדי שכל פרוסה יהיה אחד או שניים עלים).
אופים שנחשפו במשך 10 דקות ב 218° ואז להוריד את החום ל350 ואופים במשך שעה נוספת או עד שהטמפרטורה הפנימית היא כ160 לכסות ולנוח במשך 10-15 דקות, פרוסה, מפזרים קלות עם גבינת פקורינו מגוררת, ומגישים.