זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו כרוב, מניית בקר, טורטליני גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה טורטליני עם נקניק הודו איטלקי וכרוב, קציצה-מרק טורטליני, ו קציצה ומרק טורטליני.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים את הבצל והשום בחמאה המומסת עד למכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
יוצקים את מלאי הבשר לתוך הסיר; מוסיפים את העגבניות, שעועית ירוקה, גזר, כרוב, תיבול איטלקי, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מערבבים את כדורי הבשר ואת tortellini; לחזור לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לתוך קערות העליון כל אחד עם כ 1 כפית גבינת פרמזן לשרת.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.