קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציצות טונה מטוגנות

קציצות טונה מטוגנות
קציצות טונה מטוגנות הן pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו קציצות טונה, קציצות טונה, ו קציצות טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את גזר קצוץ שורש סלרי ומבשלים על חום גבוה עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים ולתת להתקרר תחת מים זורמים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
להעביר את הירקות לצלחת מרופדת מגבות נייר יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מוסיפים 2/3 כוס הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מעבירים את הדבק לקערה חסינת חום גדולה לאט לטאטא את החלב כדי ליצור slurry חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד מבעבע ועבה מאוד, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הטונה לרוטב הלבן יחד עם גזר, שורש סלרי, מלח ופלפל. לגרד את תערובת קרוקט לתוך קערה בינונית משומנת קלות להכניס למקרר עד צונן ומוצק, לפחות 4 שעות, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
CeleriacCeleriac
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מורחים את 1 1/3 כוסות הקמח הנותרים בקערה רדודה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שים את הביצים ופירורי לחם ב 2 קערות רדודות או צלחות עוגה. באמצעות 2 כפות, לעצב כפות מעוגלות מעט של תערובת קרוקט לקציצות סגלגלות ושחרר אותם, 3 או 4 בכל פעם, לתוך הקמח. להפוך את קציצות בעדינות מעיל אותם עם קמח, ואז לטבול אותם ביצים מעיל עם פירורי לחם. להחזיר את קציצות הביצים ולאחר מכן את פירורי הלחם כדי לתת להם ציפוי שני אור.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מעבירים את הקרוקטים המוגמרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וממשיכים בעיצוב וציפוי שאר הקרוקטים. מכסה רופף עם נייר שעווה ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את croquettes מעל חום גבוה בינוני, עד זהב פריך, מפנה לעתים קרובות, על 2 דקות; להנמיך את החום אם הם חומים מהר מדי. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את croquettes מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה