קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קציר טורט

קציר טורט
מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, גבינת מוצרלה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת קציר, קציר רטטוי, ו קציר פוקצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט חלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים על 20 דקות או עד סקווש הוא רך. בזהירות כפית סקווש ובישול נוזל לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תוסיף חלב. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מחממים תנור ל 191°. גריז וקמח 10 אינץ ' מחבת springform. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. החזירו את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של טורט ורוטב; מערבבים לערבב. כף למחבת. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים מכוסה 45 עד 50 דקות או עד חם. לחשוף; מגניב במחבת על מתלה קירור 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חתוך לפרוסות.