פסטה תרד-צנוברים
ניתן להכין את המתכון לפסטה תרד-צנוברים בתוך כ-20 דקות . מתכון זה מכיל 5 מנות עם 339 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 2 מעריצים. אם יש לכם תרד, חלב, צנוברים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 94% , המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציץ בשר תרד וצנוברים , קציץ בשר תרד וצנוברים , וסלט תרד, דקלים וצנוברים .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה, תוך ערבוב של העגבניות והתרד במהלך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול. בינתיים, בסיר קטן, מערבבים חלב ורוטב אלפרדו. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 1/4 כוס צנוברים ומלח.
מסננים פסטה וירקות; לזרוק עם רוטב אלפרדו.
מפזרים את שאריות הצנוברים.