קרמה דה גרבנזוס (מרק מחית חומוס)
קרם דה Garbanzos (מרק גרגרי חומוס) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 161 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, כמון טחון, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרמה דה לנטג'ס ( מרק עדשים פורים), מרק חומוס (garbanzos), ו מחית חומוס עם קרוטונים קריספ (crema De Garbanzos Con Pan.
הוראות
מניחים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
מוסיף את החמאה, בצל, בצל ירוק, שום, כמון טחון, מלח ופלפל. מבשלים עד הבצלים רכים ושקופים, כ 5 דקות.
מסננים ושוטפים את החומוס ומוסיפים אותם לסיר עם מרק הבשר. מביאים את הסיר לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים על מבשלים עד החומוס הם במכרז על 2 hours.In בלנדר או מעבד מזון, מחית את המרק בקבוצות, משאיר קצת מרקם, ולהחזיר את המרק לסיר.
מוסיף את השמנת הכבדה וכוסברה קצוצה. אם המרק סמיך מדי, דק אותו במים. מצקת את המרק לקערות ומקשטת כל קערה עם חומוס וכוסברה.