קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

רביולי דלעת עם פרושוטו מרגריטה פריך

רביולי דלעת עם פרושוטו מרגריטה פריך
רביולי דלעת עם Margherita פריך® Prosciutto נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 74 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אם יש לך מרווה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. . מתכונים דומים: רביולי דלעת סקווש עם שמן כתום-פרושוטו, רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה בשחמת בזיליקום, ו רביולי אפוי פריך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הצנוברים על מגש עוגיות, מניחים בתנור במשך 5-8 דקות ב 350 עד השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בנפרד, מניחים רביולי בסיר גדול של מים רותחים, לבשל כדי לארוז הוראות, על 8-10 דקות. לנפות החוצה עם ניקוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בנפרד, במחבת רוטב, שמן זית מטגן, שום ופטריות במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הוסף Margherita® Prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6
לטגן עד שום prosciutto הם חום בהיר ולאחר מכן להוסיף Amaretto, המאפשר להבה / לשרוף, ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
לאחר החמאה נמסה, להוסיף ציר עוף. להפחית חום ומבשלים במשך 2-3 דקות. כבה חום והוסף אגוזי פינולי אפויים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
מצקת רוטב על רביולי בצלחת פסטה, מקשטת עם מרווה טרייה (ניתן גם לטגן עלי מרווה פריכים לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.