רגלי צפרדע מטוגנת
רגלי צפרדע מטוגנת עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים מלוחים, שמן צמחי, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רגלי צפרדע באוורגליידס, הצפרדע של פרנקנשטיין, מוקפץ, ו רגלי תרנגולת מטוגנות בתנור.
הוראות
יש לשטוף את רגלי הצפרדע ולטפוח יבש; להפריש. בשקית גדולה resealable, לשלב את פירורי קרקר מלוחים, קמח, קמח תירס, בצל, מלח ופלפל. שייק לערבב. בקערה רדודה, להקציף יחד ביצים וחלב.
מחממים את שמן הירקות ושמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. השמן צריך להיות על 1/2 אינץ ' עמוק.
טובלים את רגלי הצפרדע בחלב וביצה, ואז טובלים בתערובת הקרקר עד שמצופים באופן שווה. בזהירות למקם אותם בשמן החם. מבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ 5 דקות לכל צד. אם הרגליים מתחילות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.