רוטב הודו מוכן מראש
רוטב הודו איפור מראש דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 349 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח, כנפי עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מסדרים שכבה אחת של כנפי טורקיה במחבת צלייה גדולה. לפזר את הבצלים על החלק העליון של הכנפיים. צלי בתנור שחומם מראש במשך 1-1 / 4 שעות או עד הכנפיים מושחמות.
מניחים כנפיים מצוחצחות ובצל ב stockpot 5 ליטר.
מוסיפים מים למחבת צלייה ומערבבים, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית המחבת.
יוצקים את המים מהמחבת לתוך הקומקום. מערבבים 6 מרק כוסות, גזר, טימין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 1-1 / 2 שעות.
הסר כנפיים מן הסיר ומניח על קרש חיתוך. כאשר הכנפיים קרירות, למשוך את העור והבשר. להשליך את העור ולשמור את הבשר לשימוש אחר. תוכן זן של stockpot דרך מסננת גדולה לסיר 3 ליטר. לחץ על הירקות כדי לחלץ כל נוזל שנותר. להיפטר מהירקות ולרפרף את השומן מהנוזל. להביא את התוכן של הסיר לרתיחה עדינה.
בקערה בינונית, לטאטא קמח לתוך הנותרים 2 כוסות מרק עוף עד חלקה. בהדרגה לטאטא את תערובת הקמח לתוך מרק טורקיה מבעבע; ומבשלים 3-4 דקות או עד שהרוטב התעבה. מערבבים בחמאה ופלפל.
מגישים מיד או לשפוך לתוך מכולות להכניס למקרר או להקפיא.