קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב הודו איפור מראש דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 349 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח, כנפי עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מסדרים שכבה אחת של כנפי טורקיה במחבת צלייה גדולה. לפזר את הבצלים על החלק העליון של הכנפיים. צלי בתנור שחומם מראש במשך 1-1 / 4 שעות או עד הכנפיים מושחמות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים כנפיים מצוחצחות ובצל ב stockpot 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים מים למחבת צלייה ומערבבים, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
יוצקים את המים מהמחבת לתוך הקומקום. מערבבים 6 מרק כוסות, גזר, טימין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 1-1 / 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
הסר כנפיים מן הסיר ומניח על קרש חיתוך. כאשר הכנפיים קרירות, למשוך את העור והבשר. להשליך את העור ולשמור את הבשר לשימוש אחר. תוכן זן של stockpot דרך מסננת גדולה לסיר 3 ליטר. לחץ על הירקות כדי לחלץ כל נוזל שנותר. להיפטר מהירקות ולרפרף את השומן מהנוזל. להביא את התוכן של הסיר לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בקערה בינונית, לטאטא קמח לתוך הנותרים 2 כוסות מרק עוף עד חלקה. בהדרגה לטאטא את תערובת הקמח לתוך מרק טורקיה מבעבע; ומבשלים 3-4 דקות או עד שהרוטב התעבה. מערבבים בחמאה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיהמרק טורקיה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מגישים מיד או לשפוך לתוך מכולות להכניס למקרר או להקפיא.