לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את רוטב לחם התירס של סבתא ליזי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 546 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, בצל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב לחם התירס של גרנדמן אסטל, ההלבשה היוונית של סבתא שלי, ו רוטב העופות של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסטים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד להתקרר. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת בינונית הקפיצו את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחימים, כ -5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס של חלב החמאה, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מוסיפים את הבצל והביצים וזורקים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים אותו היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך להכנת רוטב לח מאוד אך לא מרק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק בגודל 9 אינץ ' מתובלת היטב ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את קמח התירס לקערת ערבוב גדולה. יוצרים באר בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג מערבבים מספיק מחלב החמאה ליצירת בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. יתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
שופכים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה סביב הקצוות. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק את זה מעל החלק העליון של הבלילה. ממשיכים לחמם על הכיריים למשך דקה 1, ולאחר מכן מעבירים את המחבת לתנור ואופים את לחם התירס עד להשחמה מעל, כ -20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על מתלה קירור כדי לשמור על קרום פריך.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דוקטור ה. תאניש (ארבן מיללר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטית האופיינית כל כך למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.יין זה תואם מאכלים עדינים מצוין. נסה את היין הזה עם עגל, רכיכות, עוף קלוי או דגים.