קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב מרסלה בשר טחון

רוטב מרסלה בשר טחון
רוטב מרסלה בשר טחון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שרי, פטריות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו בשר בקר En Croute עם רוטב Marsala, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבשר הטחון עם שום ופטריות במחבת גדולה על חום גבוה עד לא נשאר ורוד, על 10 דקות; לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
יוצקים יין מרסלה, שרי, ומים. מערבבים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים מכוסה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שרי.שרי.
מיםמים
4
מגישים מעל הפסטה על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

ציוד