רוטב ספגטי מבושל איטי נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך רסק עגבניות מיור, עלי בזיליקום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב ספגטי מבשל איטי, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק