קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

רוטב פיצה בסגנון ניו יורק

רוטב פיצה בסגנון ניו יורק
גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, עגבניות שימורים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).

הוראות

1
עיבוד עגבניות ומיץ שלהם דרך טחנת מזון, דופק במעבד מזון עד מחית, או מחית עם בלנדר יד. מחית לא צריך להיות חלק לחלוטין, אבל צריך להיות לא נתחים גדולים יותר מ 1/16 של אינץ'. תניח את העגבניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מערבבים חמאה ושמן בסיר בינוני וחום על חום נמוך בינוני עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים שום, אורגנו, פתיתי פלפל, ומלח קמצוץ גדול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
מוסיפים עגבניות, בזיליקום, חצאי בצל וסוכר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר (בועות בקושי צריך להיות שבירת פני השטח), ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי 1/2, על 1 שעה. מתבלים לפי הטעם במלח. אפשר להתקרר ולאחסן במיכל מכוסה במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר