קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

רולאפים לזניה מקסיקנית

רולאפים לזניה מקסיקנית
גלגול לזניה מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם רוטב סלסה קון queso, בשר טחון, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: רולאפים לזניה, רולאפים לזניית פירות ים, ו רולאפים לזניה פורטובלו.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את האטריות לזניה, כ -3 או 4 בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, ולהניח את האטריות מבושלות שטוחות על נייר שעווה או נייר אלומיניום בזמן שאתה מסיים לבשל את שאר האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפיצים את הסלסה באופן שווה על החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, מפזרים תיבול טאקו, ומבשלים ומערבבים את הבשר, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים ומתפורר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מסננים את השומן, ומניחים את הבשר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים גבינת קוטג ' ופרמזן לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מניחים אטריות לזניה מבושלות שטוח, וממרחים על 1/3 כוס של תערובת גבינה ובשר לאורך האטריות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מגלגלים את האטריות, ומניחים את הלחמניות הממולאות, צדי התפר למטה, לתבנית האפייה המוכנה. כף על 1 1/2 כפות של רוטב queso על כל גליל. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב חם מבעבע, כ 40 דקות. לחשוף את המנה, ולהפיץ את תערובת הגבינה המקסיקנית על הלחמניות. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס, 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.