רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1257 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. צאו לחנות והרימו רדיצ'יו, גבינת מוצרלה רגילה, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה נהדר. נסו רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות, פיצה עגבניות צלויות עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה ביתי, ו לחמניות לזניה עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 כוס חם (כ 11
תנו לעמוד עד שהשמרים מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח והמלח; מקציפים במיקסר במהירות נמוכה עד להטמעה, ואז במהירות בינונית-גבוהה עד שהבצק נמתח, כ -3 דקות.
אם משתמשים בוו בצק מקציפים במהירות גבוהה עד שהבצק חלק ואלסטי, כ -5 דקות. אם הבצק עדיין דביק, מקציפים פנימה יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
אם לישה ביד, מגרדים בצק על קרש מקומח קלות. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה, קפיצית וכבר לא דביקה, כ -10 דקות.
מוסיפים קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מחלקים בצק לשניים ומעצבים כל חצי לכדור. מניחים כדורים על משטח מקומח קלות במקום חמים ומכסים ברפיון בניילון.
בואו לעלות עד הוכפל בגודל, 45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים מכינים מילוי: במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה, מערבבים בצל בכף 1 שמן זית לעיתים קרובות עד שהוא צולע ומתחיל להשחים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים רדיצ ' יו ומערבבים לעיתים קרובות עד שהם צולעים ומתחילים להשחים, 5 עד 7 דקות. מערבבים יין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להתאדות, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר לפחות 20 דקות.
אגרוף כל כדור בצק כלפי מטה ולוש קלות כדי להוציא אוויר. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח קלות, גלגל כל כדור לסיבוב בגודל 10 עד 11 אינץ'.
מפזרים מחצית המוצרלה מעל מחצית מכל סיבוב, עד 1 אינץ 'מהקצה; גבינה עליונה באותה מידה עם תערובת רדיצ' יו. מקפלים את המחצית החשופה של כל בצק סביב מילוי, מיישרים קצוות; קמצוץ קצוות לאיטום. החל מ לקפל, לגלגל כל פיצה לתוך יומן הדוק; יומן קמצוץ מסתיים יחד כדי לאטום.
העבירו בולי עץ, תפרו כלפי מטה, לתבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ', מעצבים לחצאי טבעות בגודל שווה ומרווחים במרחק של לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
אופים בתנור רגיל 425 או הסעה עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
בינתיים מכינים סלט: בקערה מערבבים עגבניות, בזיליקום, שום ושאר 2 כפות שמן זית; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בעזרת שתי מרית רחבות, העבירו כל חצי טבעת ללוח או מגש מסגרת, והתאימו את הקצוות יחד ליצירת טבעת שלמה. בעזרת כף מחוררת תלולית כ -2 כוסות סלט עגבניות-בזיליקום במרכז הטבעת; הגדר קערה עם הסלט שנותר לצד קרש או מגש.
חותכים את טבעת הפיצה לקטעים בגודל 1 1/2 עד 2 אינץ ' ומגישים עם סלט.
הערות: סנג ' ובזה הוא משחק נהדר למתאבן זה; נסה את הוונדלה