רול פרלין דלעת מתובל
מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 7 דקות. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, דלעת, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידת דלעת מתובלת עם פרלין אגוזי לוז, רול עוגת שוקולד עם מילוי פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191° (350°F למחבת כהה או לא מקל). קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר כסף או שעווה; גריז או לרסס נייר או נייר שעווה.
בקערה בינונית, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 2 דקות או עד עבה מאוד בצבע לימון. הכה בדלעת עד מעורב היטב. בהדרגה לנצח תערובת עוגה יבשה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן במהירות נמוכה; להמשיך להכות 1 דקה.
יוצקים למחבת, מתפשטים לפינות.
אופים 10 עד 14 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מיד לשחרר עוגה מקצוות של מחבת ולהפוך במהופך על מגבת מפוזרים בנדיבות עם אבקת סוכר. בזהירות להסיר נייר כסף. בעוד חם, בזהירות לגלגל עוגה ומגבת מקצה צר. מגניב על קירור מדף לפחות 60 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה. בהדרגה להוסיף קצפת; לנצח עד נוקשה. מערבבים ב 2 כפות של פקאן. פרוש עוגה והסר מגבת.
מורחים שני שלישים מתערובת גבינת שמנת על עוגה; להפשיל.
מורחים את תערובת גבינת שמנת הנותרים על מחוץ לעוגה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פקאן. חנות מכוסה במקרר.