חזה הודו מוכח עם ג'וס
חזה הודו מוכח עם רק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 8 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם מלח, שיני שום, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו חזה הודו מוכח עם ג'וס, חזה עוף פרובנס, ו מרק טורקיה מוכחשמל (מתכונים דומים).
הוראות
שחרר את העור מהשד על ידי הכנסת אצבעות, דחף בעדינות בין העור לבשר.
שלב בקערה קטנה את הרבס דה פרובנס, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ושום טחון. משפשפים תערובת תיבול מתחת לעור משוחרר. לשפשף הודו עם שמן זית.
מניחים 12 שיני שום בתבנית צלייה; מניחים הודו על ציפורן.
אופים ב 400 במשך שעה 1 ו 15 דקות או עד מדחום רושם 16
תן לעמוד במשך 15 דקות. מחק עור הודו. לסחוט ציפורן כדי לחלץ עיסת שום. מחק עורות. הניחו בצד.
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
יוצקים טפטופים מהתבנית לשקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לראש). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה.
מסננים טפטופים לקערה, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים על אש בינונית.
להוסיף פאן טפטופים, קלוי טורקיה המניה, לבן יין, ושמור שום, גירוד פאן כדי לשחרר חום ביטים. מבשלים 10 דקות או עד מופחת ל 1 1/2 כוסות. מערבבים פנימה 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.