קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

סטייקים צרובים עם רוטב מחבת בורבון-טימין, פילאף אורז עם חמוציות ושקדים

סטייקים צרובים עם רוטב מחבת בורבון-טימין, פילאף אורז עם חמוציות ושקדים
סטייקים צרובים עם רוטב מחבת בורבון-טימין, פילאף אורז עם חמוציות ושקדים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 101 גרם חלבון, 79 גרם שומן, ובסך הכל של 1395 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באורז החום המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז מוקה שוקולד מיידי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הציון הזה די טוב. נסו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות, בורגול פילאף עם שקדים וחמוציות, ו בורגול פילאף עם שקדים וחמוציות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1 כף מהשמן במחבת גדולה. מתבלים סטייקים במלח, פלפל וטימין ומוסיפים למחבת חמה. צורבים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בורבון ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
מוסיפים 1/2 כוס מרק הבקר ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות, עד מבושל עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
4
מוציאים סטייקים מהתבנית ומעבירים 4 מהם לפלטת הגשה. שמרו 4 סטייקים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
ממיסים עמילן תירס במרק הבקר שנותר ומוסיפים לתבנית. מבשלים 1 דקה, עד שהרוטב מתעבה. כפית רוטב על סטייקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בסיר בינוני מביאים לרתיחה מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים אורז, שקדים, חמוציות ותיבול עשבי תיבול, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 5 דקות, עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
( 23)( 23)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מסירים מהאש, מערבבים פנימה פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה טריים קצוצים, אופציונליעלי פטרוזיליה טריים קצוצים, אופציונלי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שום ללא מלח ותיבול עשבי תיבולשום ללא מלח ותיבול עשבי תיבול4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז חום מיידיאורז חום מיידי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק בשר בקר מופחת נתרן, מחולקמרק בשר בקר מופחת נתרן, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן2(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים חתוכים, קלויים קלותשקדים חתוכים, קלויים קלות8סטייקים ללא עצמות, כמו פילה או עין צלעותסטייקים ללא עצמות, כמו פילה או עין צלעות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בוהקים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול משתלבים יחד כדי להרעיל את האף כשמרלו כרם האריס 2016 מרחף מהכוס. על החיך, כניסה עסיסית ופירותית נתמכת על ידי טאנינים לעיסים וחומציות מאזנת, ויוצרת שכבות שופעות המצפות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.