לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת רוזמרין, בגט עגול, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום, מרק שום וכוסברה עם ביצים קרוטונים קרוטונים, ו רטטוי עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ואז מוסיפים את 2 שיני השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תנו לשום לבעבע למשך 2 דקות. בקערה בינונית מוסיפים את הלחם, 1 כפית עשבי תיבול מיובשים או טימין, בערך 1/3 כף היד והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מזלפים את חמאת השום על תערובת הלחם ומסדרים את הקרוטונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
קרוטונים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד להזהבה ושחומה אחידה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים מהתנור ומצננים. קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה ימים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מלח את החצילים ולרוקן אותו במסננת עבור30 דקות כדי להסיר את המרירות מן החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בינתיים, השחירו את קליפות הפלפלים האדומים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת לדוד חם. אם צולים, השאירו את התנור פתוח כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מכניסים את הפלפלים המושחרים לקערה, מכסים בניילון ומניחים להתקרר. קלף, זרע וקובץ את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בזמן שהפלפלים מתקררים, מחממים תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-
11
מוסיפים את החצילים, הקישואים, הנותרים שום פרוס, בצל, רוזמרין הנותרים 1 כפית של עשבי תיבול או טימין מיובש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מרסקים את העגבניות ביד ומוסיפים אותן לסיר. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים ו -1 / 2 פחית מים עגבניות ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות לריכוז הטעמים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להגשה מחזירים את הרטטוי לרתיחה על אש בינונית, מכוסה, ואז חושפים ומערבבים פנימה את החומץ הבלסמי. הכינו 4 קנים או בארות ברטטוי וסדקו ביצה לכל קן. מכסים את הסיר ומבשלים את הביצים לאלילות הרצויה, בערך 2 עד 5 דקות. גורפים את הרטטוי והביצים לקערות רדודות ומעליהם קרוטונים ובזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
קרוטונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה