קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום

רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת רוזמרין, בגט עגול, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום, מרק שום וכוסברה עם ביצים קרוטונים קרוטונים, ו רטטוי עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ואז מוסיפים את 2 שיני השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תנו לשום לבעבע למשך 2 דקות. בקערה בינונית מוסיפים את הלחם, 1 כפית עשבי תיבול מיובשים או טימין, בערך 1/3 כף היד והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מזלפים את חמאת השום על תערובת הלחם ומסדרים את הקרוטונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
קרוטוניםקרוטונים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד להזהבה ושחומה אחידה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים מהתנור ומצננים. קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה ימים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מלח את החצילים ולרוקן אותו במסננת עבור30 דקות כדי להסיר את המרירות מן החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בינתיים, השחירו את קליפות הפלפלים האדומים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת לדוד חם. אם צולים, השאירו את התנור פתוח כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מכניסים את הפלפלים המושחרים לקערה, מכסים בניילון ומניחים להתקרר. קלף, זרע וקובץ את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בזמן שהפלפלים מתקררים, מחממים תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-דַק-
11
מוסיפים את החצילים, הקישואים, הנותרים שום פרוס, בצל, רוזמרין הנותרים 1 כפית של עשבי תיבול או טימין מיובש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מרסקים את העגבניות ביד ומוסיפים אותן לסיר. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים ו -1 / 2 פחית מים עגבניות ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות לריכוז הטעמים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להגשה מחזירים את הרטטוי לרתיחה על אש בינונית, מכוסה, ואז חושפים ומערבבים פנימה את החומץ הבלסמי. הכינו 4 קנים או בארות ברטטוי וסדקו ביצה לכל קן. מכסים את הסיר ומבשלים את הביצים לאלילות הרצויה, בערך 2 עד 5 דקות. גורפים את הרטטוי והביצים לקערות רדודות ומעליהם קרוטונים ובזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
קרוטוניםקרוטונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת