ריבועי לחם לימון
ריבועי לחם לימון דורשים סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 125 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית ונילן, סוכר קונדיטורים, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריבועי לחם לימון, ריבועי לחם לימון, ו ריבועי לחם קרמל.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים תמציות. מוסיפים קמח בהדרגה.
מערבבים עד שהבצק יוצר כדור ומתרחק מהצד של הקערה. מערבבים פנימה קליפת לימון אם רוצים.
לחץ לתוך 9 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת. ציון עם סכין חדה לתוך 16 ריבועים. דוקרים כל ריבוע פעמיים בעזרת מזלג.
מפזרים אגוזי פקאן; לחץ היטב לבצק.
אופים בחום של 325 כ 20-25 דקות או עד להשחמה קלה ופקאנים קלויים. מגניב במשך 5 דקות.
לחתוך לאורך שורות הבקיע. מצננים לחלוטין במחבת על רשת. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות לחם קצרות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.