קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריגטוני עם שרימפס ברוטב עגבניות ופטה

ריגטוני עם שרימפס ברוטב עגבניות ופטה

הוראות

1
מוסיפים את השרימפס ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות, או עד השרימפס הם רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2
בקומקום גדול של מים מלוחים רותחים לבשל את rigatoni עד שזה רק אל דנטה, לנקז אותו היטב, ומערבבים אותו לתוך תערובת שרימפס. מערבבים ב 5 אונקיות של פטה ומלח ופלפל לפי הטעם, להעביר את התערובת לתבנית זכוכית רדודה משומנת קלות 4 ליטר, ומפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 פטרוזיליה כף ואת הנותרים 2 אונקיות פטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
אופים את הפסטה באמצע תנור שחומם מראש 232°. במשך 20 דקות, או עד פטה מבעבע ואת החלק העליון הוא מעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
Bake the pasta in the middle of a preheated 232°. oven for 20 minutes, or until the Feta is bubbling and the top is slightly crusty.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה