ריזוטו זעפרן עם דלורית
ריזוטו זעפרן עם Butternut סקווש נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2465 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, שאלוט, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו זעפרן עם דלורית, ו ריזוטו דלורית בטעם כמון וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות.
לקלף את הדלורית, להסיר את הזרעים, לחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'. אתה צריך בערך 6 כוסות.
מניחים את הסקווש על מחבת סדין וזורקים אותו עם שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. צלוי במשך 25 עד 30 דקות, זורק פעם אחת, עד מאוד רך. תניח בצד.
בינתיים, לחמם את ציר העוף בסיר קטן מכוסה. תשאיר את זה על אש נמוכה להתבשל.
בסיר בעל תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפנצ ' טה והאלוט בחום בינוני-נמוך במשך 10 דקות, עד שהאלוט שקוף למחצה אך לא שחום.
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי לצפות את הדגנים עם חמאה.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
להוסיף 2 מצקות מלאות של מלאי האורז בתוספת זעפרן, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים, ומבשלים עד המניה נספגת, 5 עד 10 דקות. המשך להוסיף את המניה, 2 מצקות בכל פעם, ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם, לבשל עד התערובת נראית קצת יבש, ואז להוסיף יותר מניות. המשך עד האורז מבושל דרך, אבל עדיין אל דנטה, על 30 דקות בסך הכל. את החום, להוסיף קוביות סקווש קלויים גבינת פרמזן.