ריזוטו סלק אדום עם חרדל ירוק וגבינת עיזים
ריזוטו סלק אדום עם חרדל ירוק וגבינת עיזים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק ירקות, חומץ בלסמי, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ריזוטו סלק עם ירקות, גבינת עיזים ואגוזים, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו סלק קלוי וריזוטו גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית. בסיר נפרד מחממים את המרק רק מתחת לרתיחה. שמור חם לאורך כל התהליך.
מוסיפים סלק ובצל לסיר הגדול עם החמאה. לבשל עד בצל רך, על 8 דקות.
מוסיפים חומץ. בהדרגה להוסיף כוס אחת של מרק חם. להפחית את החום בינוני נמוך. תמשיך להרתיח. כאשר האורז ספג את המרק להוסיף כוס נוספת. המשך לבחוש. חזור על תהליך זה עד שכל שלוש הכוסות יתווספו. מבשלים נחשפו עד אורז וסלק הם רק מכרז ריזוטו הוא קרמי, ערבוב מדי פעם, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים ריזוטו על גבי הירוקים. סיים עם מנה נדיבה של גבינת עיזים.