ריזוטו עם פסטו ואפונה
ריזוטו עם פסטו ואפונה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 638 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה, חזיר, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה), ריזוטו עם אפונה וחזיר, ו ריזוטו תרד עם אפונה.
הוראות
הפוך את המרק: להביא 6 כוסות מים 1 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות; להסיר עם כפית מחוררת לקערה. התאם את החום כדי לשמור על מרק בבית רתיחה עדינה.
בינתיים, לחמם 1 כף חמאה בסיר רחב על חום בינוני גבוה.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, על 1 דקה יותר.
להוסיף 2 כוסות של מרק כרישה חם לאורז; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמעט נספג, על 6 דקות (להתאים את החום כדי לשמור על ריזוטו בבית מבשלים).
להוסיף 1 מרק כוס יותר לבשל, ערבוב, עד כמעט נספג, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את הכרישה, האפונה ואת 1 מרק כוס יותר לבשל, ערבוב, עד כמעט נספג, על 5 דקות יותר. לטעום את האורז: אם זה לא מבושל לחלוטין, להוסיף קצת יותר מרק ולהמשיך לבשל, ערבוב, עד אל דנטה.
מערבבים את החזיר ואת הנותרים 1 כף חמאה.
הסר מהחום; מערבבים ב 2/3 כוס פסטו, מוצרלה ופרמזן. מתבלים במלח. לחלק בין קערות העליון עם פסטו הנותרים.