קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ריזוטו עם פסטו ואפונה

ריזוטו עם פסטו ואפונה
ריזוטו עם פסטו ואפונה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 638 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה, חזיר, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה), ריזוטו עם אפונה וחזיר, ו ריזוטו תרד עם אפונה.

הוראות

1
הפוך את המרק: להביא 6 כוסות מים 1 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות; להסיר עם כפית מחוררת לקערה. התאם את החום כדי לשמור על מרק בבית רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
בינתיים, לחמם 1 כף חמאה בסיר רחב על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף 2 כוסות של מרק כרישה חם לאורז; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמעט נספג, על 6 דקות (להתאים את החום כדי לשמור על ריזוטו בבית מבשלים).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
להוסיף 1 מרק כוס יותר לבשל, ערבוב, עד כמעט נספג, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים את הכרישה, האפונה ואת 1 מרק כוס יותר לבשל, ערבוב, עד כמעט נספג, על 5 דקות יותר. לטעום את האורז: אם זה לא מבושל לחלוטין, להוסיף קצת יותר מרק ולהמשיך לבשל, ערבוב, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מערבבים את החזיר ואת הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
הסר מהחום; מערבבים ב 2/3 כוס פסטו, מוצרלה ופרמזן. מתבלים במלח. לחלק בין קערות העליון עם פסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
11
צילום אנטוניס אכילאוס