שאריות חג ההודיה קונכיות ממולאות
המתכון "קונכיות ממולאות שאריות לחג ההודיה" מוכן בכשעה ו-40 דקות . מנה אחת מכילה 614 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . תמורת 1.87 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 יגידו שהוא פגע בול. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי לחג ההודיה . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת שמנת, גבינת פרמזן, רוטב הודו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קונכיות ממולאות צמחוניות , קונכיות ענקיות ממולאות או מניקוטי , וקונכיות ממולאות בבקר וברוקולי .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה גולמית על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה עם קליפות ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מבושלת לחלוטין אך עדיין יציבה לנגיסה, כ-13 דקות.
סננו היטב במסננת המוצבת בכיור.
הכניסו את ההודו והמלית למעבד מזון, וטחנו בפולסים עד לטחינה דקה של התערובת ואחידה.
מניחים את בשר ההודו הטחון ואת תערובת המילוי בקערת מיקסר יחד עם גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, המיונז ו-2 כוסות מוצרלה.
ערבבו בעזרת משוט על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים חצי כוס רוטב על תחתית התבנית המוכנה. ממלאים את קליפות הפסטה המבושלות מראש בתערובת ההודו ומניחים בתבנית בשורות צפופות. מעל יוצקים את הרוטב הנותר ואת 2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות.
אופים, מכוסה, במשך 45 דקות. מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות עד שהחלק העליון משחים ומבעבע. נותנים להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.