קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

שאריות חג ההודיה קונכיות ממולאות

שאריות חג ההודיה קונכיות ממולאות
המתכון "קונכיות ממולאות שאריות לחג ההודיה" מוכן בכשעה ו-40 דקות . מנה אחת מכילה 614 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . תמורת 1.87 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 יגידו שהוא פגע בול. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי לחג ההודיה . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת שמנת, גבינת פרמזן, רוטב הודו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קונכיות ממולאות צמחוניות , קונכיות ענקיות ממולאות או מניקוטי , וקונכיות ממולאות בבקר וברוקולי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
לקישוט כריךלקישוט כריך
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה גולמית על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה עם קליפות ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מבושלת לחלוטין אך עדיין יציבה לנגיסה, כ-13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
3
סננו היטב במסננת המוצבת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הכניסו את ההודו והמלית למעבד מזון, וטחנו בפולסים עד לטחינה דקה של התערובת ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מניחים את בשר ההודו הטחון ואת תערובת המילוי בקערת מיקסר יחד עם גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, המיונז ו-2 כוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו טחוןהודו טחון
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
ערבבו בעזרת משוט על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
7
מורחים חצי כוס רוטב על תחתית התבנית המוכנה. ממלאים את קליפות הפסטה המבושלות מראש בתערובת ההודו ומניחים בתבנית בשורות צפופות. מעל יוצקים את הרוטב הנותר ואת 2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה מבושלותקונכיות פסטה מבושלות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פלפל ארבולפלפל ארבול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
8
אופים, מכוסה, במשך 45 דקות. מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות עד שהחלק העליון משחים ומבעבע. נותנים להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך