שאריות תבשיל ברונסוויק הודו
נזיד בשר הודו עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 283 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא רוטב ברביקיו בטעם היקורי, מלח, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו תבשיל מלוח עם שאריות הודו, שאריות של תבשיל הודו בסיר הבישול האיטי., ו שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד מרכך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את טורקיה, עגבניות, תפוחי אדמה, מים, קטשופ, רוטב ברביקיו, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל. מביאים תבשיל לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תירס ומבשלים עוד 30 דקות.