קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

שום ומאפין תירס עגבניות מיובשות

שום ומאפין תירס עגבניות מיובשות
אם יש לכם חלב חמאה, תירס הקרנל, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז 2 קופסאות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בקערה גדולה משלבים את תערובת המאפין, תירס, שום ועגבניות מיובשות. מערבבים לשלב. בקערה קטנה להקציף יחד את החמאה, שמנת חמוצה, וביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת המאפין. מערבבים לשלב. כפית את התערובת לתוך שימורי מאפין, ממלא את הכוסות על חצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
4
אופים עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן