לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. נסו רוטב חריף קלוי סלסה צ'יפוטלה, סלסה Tomatillo קלוי צ'יפוטלה, ו קלוי Tomatillo-סלסה chipotle (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים שום חצי לרוחב לעטוף את שני החצאים בחתיכה אחת של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים שלוש עגבניות חצי לרוחב ומקום, לחתוך בצד למעלה, על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים שום ועגבניות בתנור רגיל או הסעה 400 עד השום רך כאשר סחוט (unwrap כדי לבדוק) ועגבניות הם מצומקים, כ 45 דקות. קוביות שנותרו עגבניות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במקום יבש ניו מקסיקו צ 'ילי צ' יפוטלה בקערה קטנה ולהוסיף 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד עד צ ' ילי רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום גבוה, קוק טורטיה, מפנה פעם אחת, עד פריך משחימים משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשבור לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט ציפורן מן העור לתוך בלנדר או מעבד מזון; להשליך את העור.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.