שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים שום קלויים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 45 . מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן, קרם קנודסן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים, שום קלוי פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, ו שום קלוי, ברוקולי וחומוס תפוחי אדמה אפויים פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסה דקה מעל שום; להשליך העליון.
מקום שום על גיליון ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום; טפטוף עם שמן. לעטוף באופן רופף עם נייר כסף. לדקור תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
אופים תפוחי אדמה ושום 1 שעה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
חותכים פרוסה קטנה משני קצותיו של כל תפוח אדמה.
חותכים תפוחי אדמה חצייה לשניים. לגרוף את המרכזים, עוזב 1/8 אינץ ' עבה פגזים.
מניחים בשר תפוחי אדמה בקערה בינונית; מחית. לסחוט שום מתוך פגז נייר לתוך קערה עם תפוחי אדמה.
מוסיפים שמנת חמוצה, 3/4 של VELVEETA ופרמזן; לנצח עד רכות. כף לתוך פגזים, mounding מילוי לפי הצורך; מקום בתבנית אפייה רדודה.
אופים 30 דקות.; למעלה עם VELVEETA הנותרים.
אופים 5 דקות. או עד שנמס.