שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך
שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז Rugelach דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קצפת, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך, Rugelach דובדבן אגוז בורבון, ו אגוז וחום-סוכר Rugelach.
הוראות
ערבבו את 3 המרכיבים הראשונים במעבד.
מוסיפים חמאה וגבינת שמנת וחותכים בתורות on / off עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק ל 4 חתיכות שוות; לשטח לתוך דיסקים. לעטוף כל אחד פלסטיק להכניס למקרר 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח משוריין לסיבוב 9 אינץ'.
מורחים 3 כפות שרי דובדבן מעל בצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מפזרים 2 כפות דובדבנים יבשים, ולאחר מכן 2 כפות שוקולד צ ' יפס, 2 כפות סוכר קינמון 2 כפות אגוזי מלך. לחץ על מילוי בחוזקה כדי לדבוק בבצק.
חותכים את הבצק עגול ל 8 פלחי שווים. החל בקצה רחב של כל טריז, להפשיל בחוזקה. מסדרים עוגיות, צד קצה למטה, על תבנית אפייה מוכנה, מרווח 1/2 אינץ ' זה מזה וכיפוף מעט כדי ליצור סהרונים. חזור על 3 פעמים נוספות עם דיסקי בצק שנותרו, שימורים, דובדבנים יבשים, שבבי שוקולד, סוכר קינמון ואגוזי מלך.
מניחים גיליון אפייה במקפיא 30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מברשת עוגיות קלות עם שמנת מתוקה.
אופים עוגיות קפואות עד חום זהוב, כ 40 דקות.
להעביר עוגיות מתלים מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.)