שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז Rugelach דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קצפת, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך, Rugelach דובדבן אגוז בורבון, ו אגוז וחום-סוכר Rugelach.
הוראות
1
ערבבו את 3 המרכיבים הראשונים במעבד.
2
מוסיפים חמאה וגבינת שמנת וחותכים בתורות on / off עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק ל 4 חתיכות שוות; לשטח לתוך דיסקים. לעטוף כל אחד פלסטיק להכניס למקרר 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מורחים 3 כפות שרי דובדבן מעל בצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבנים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מפזרים 2 כפות דובדבנים יבשים, ולאחר מכן 2 כפות שוקולד צ ' יפס, 2 כפות סוכר קינמון 2 כפות אגוזי מלך. לחץ על מילוי בחוזקה כדי לדבוק בבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
סוכר קינמון
דובדבנים יבשים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
חותכים את הבצק עגול ל 8 פלחי שווים. החל בקצה רחב של כל טריז, להפשיל בחוזקה. מסדרים עוגיות, צד קצה למטה, על תבנית אפייה מוכנה, מרווח 1/2 אינץ ' זה מזה וכיפוף מעט כדי ליצור סהרונים. חזור על 3 פעמים נוספות עם דיסקי בצק שנותרו, שימורים, דובדבנים יבשים, שבבי שוקולד, סוכר קינמון ואגוזי מלך.