בור 1/4 זיתים כוס לקצוץ בסדר. קל למחוץ הנותרים זיתים 1/2 כוס עם צד של סכין גדול.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שוקי עגל לטפוח יבש בין מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות העליון והתחתון (לא בצד) של כל שוק בקמח, לדפוק את עודף. ב 12 אינץ ' מחבת כבדה חום 1 כף שמן וחמאה על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך וחולצות חומות ותחתיות של נקבים בקבוצות, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
העבר את השוקיים כפי שחום למחבת צלייה חסינת אש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוק עגל
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
4
מחק מחבת והוסף שמן כפות שנותר.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מחממים שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשנים ומבשלים בצל, ערבוב, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים שום ואנשובי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
7
מוסיפים זיתים קצוצים, גרידה, צלפים, רוזמרין ויין ומרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
8
מוסיפים מרק זיתים מרוסקים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים תערובת מרק על שאנקים ולכסות בחוזקה עם נייר כסף. נקז צמות בתנור 2 שעות, או עד הבשר רך. שאנקס יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. מחממים שאנקס לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מעבירים את השוקיים בכפית מחוררת למגש אחר של מחבת צלייה או צלחת חסינת תנור עמוק, ושומרים על חום הגוף, מכוסים בתנור. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך כוס מדידה 1 ליטר ו ברזרבה מוצקים, להשליך גרידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לנוזל לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, מרפרף ומשליך שומן. (לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות נוזל. במידת הצורך, בסיר להרתיח נוזל עד שהוא מופחת.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הוסף מוצקים שמורים לנוזל ושופכים על שאנקס.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מגישים שאנקס מפוזר עם גרמולטה ומעוטר בגרגרי צלפים.
15
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפים
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה