בור 1/4 זיתים כוס לקצוץ בסדר. קל למחוץ הנותרים זיתים 1/2 כוס עם צד של סכין גדול.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שוקי עגל לטפוח יבש בין מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות העליון והתחתון (לא בצד) של כל שוק בקמח, לדפוק את עודף. ב 12 אינץ ' מחבת כבדה חום 1 כף שמן וחמאה על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך וחולצות חומות ותחתיות של נקבים בקבוצות, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
העבר את השוקיים כפי שחום למחבת צלייה חסינת אש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים זיתים קצוצים, גרידה, צלפים, רוזמרין ויין ומרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים מרק זיתים מרוסקים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים תערובת מרק על שאנקים ולכסות בחוזקה עם נייר כסף. נקז צמות בתנור 2 שעות, או עד הבשר רך. שאנקס יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. מחממים שאנקס לפני שתמשיך.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מעבירים את השוקיים בכפית מחוררת למגש אחר של מחבת צלייה או צלחת חסינת תנור עמוק, ושומרים על חום הגוף, מכוסים בתנור. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך כוס מדידה 1 ליטר ו ברזרבה מוצקים, להשליך גרידה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן לנוזל לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, מרפרף ומשליך שומן. (לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות נוזל. במידת הצורך, בסיר להרתיח נוזל עד שהוא מופחת.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הוסף מוצקים שמורים לנוזל ושופכים על שאנקס.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מגישים שאנקס מפוזר עם גרמולטה ומעוטר בגרגרי צלפים.
15
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפים
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.